Clubmiddag

Piramide tennis en DavisClub tennis is een onderdeel van de Clubmiddag. De Clubmiddagen spelen we maandelijks op vrijdagmiddag. Tenniskids Rood en Oranje spelen dan Piramide tennis van 15.50 tot 17.30 uur. De spelers in Groen en Geel zijn welkom van 17.00 tot 19.00 uur en spelen de wedstrijden in Davis Club format.

De eerstvolgende speeldatum is: vrijdag 16 juni

Nieuwsgierig naar de lijst van XP Score of TOF Awards? Klik erop!

Door loting wordt bij de eerste editie de plek van de buttons op het bord bepaald. De kids maken hun eigen wedstrijd, ze dagen uit of worden uitgedaagd. Als iemand wint die lager staat dan de ander volgt er een wissel van de buttons. Geen probleem de volgende uitdaging is niet ver weg. Zeker niet alles is makkelijk. Maar door kleine beloningen te verdienen door een goede inzet en sportief gedrag te laten zien kunnen spelers “tools/magic cards” winnen om de volgende wedstrijd meer power te hebben. De kinderen verspillen geen tijd op de baan, moedigen elkaar aan en zoeken steeds weer nieuwe uitdagingen. Het gaat om het plezier, willen leren en het tennissen ontdekken en niet om de prestatie.
  • Dat was een super coole wedstrijd, Hidde en Carmen! Terechte winnaars van de Best Match.
Elke speler is een speler in een team en kiest voor een enkel- of dubbelspel. Iedere teamspeler kan elke andere speler uit een team uitdagen om een wedstrijd te spelen. De focus op de wedstrijden ligt op: Inzet – Respect – Challenge – FairPlay