Clubmiddag

Clubmiddag

Piramide tennis en DavisClub tennis is een onderdeel van de Clubmiddag. Vanaf het nieuwe seizoen spelen we de Clubmiddagen op de woensdagmiddag*. Tenniskids Rood en Oranje spelen dan Piramide tennis van 14.45 tot 16.30 uur. De spelers in Groen en Geel zijn welkom van 16.45 tot 19.00 uur en spelen de wedstrijden in het Davis Club format.

De eerstvolgende speeldatum is: woensdag 13 december

Nieuwsgierig naar de lijst van XP Score of TOF Awards? Klik erop!

*Er is dit seizoen voor de woensdagmiddag gekozen omdat dit een middag is waarop geen jeugdgroepen training hebben. Dit seizoen zijn er meerdere groepen die hun enige training op vrijdagmiddag hebben.

Door loting wordt bij de eerste editie de plek van de buttons op het bord bepaald. De kids maken hun eigen wedstrijd, ze dagen uit of worden uitgedaagd. Als iemand wint die lager staat dan de ander volgt er een wissel van de buttons. Geen probleem de volgende uitdaging is niet ver weg. Zeker niet alles is makkelijk. Maar door kleine beloningen te verdienen door een goede inzet en sportief gedrag te laten zien kunnen spelers “tools/magic cards” winnen om de volgende wedstrijd meer power te hebben. De kinderen verspillen geen tijd op de baan, moedigen elkaar aan en zoeken steeds weer nieuwe uitdagingen. Het gaat om het plezier, willen leren en het tennissen ontdekken en niet om de prestatie.
  • Dat was een super coole wedstrijd, Hidde en Carmen! Terechte winnaars van de Best Match.
Elke speler is een speler in een team en kiest voor een enkel- of dubbelspel. Iedere teamspeler kan elke andere speler uit een team uitdagen om een wedstrijd te spelen. De focus op de wedstrijden ligt op: Inzet – Respect – Challenge – FairPlay

Scroll naar boven