Regio wedstrijd training

Remco van Reek                  Michel van der Meijden         Stefan Weeda

    OmnibusTennis                     Tennis4You                             Just Play.Tennis

Vanaf 8 oktober 2016 zullen er weer op Sportcentrum Halfweg in Spijkenisse  trainingen worden verzorgd voor de wedstrijdspelers uit de regio Voorne-Putten en omgeving. Deze regio wedstrijdtrainingen zijn bedoeld als aanvulling op de tennisles en trainingen bij jou op de club. NIEUW is dat we trainingen organiseren voor TennisKids ROOD en ORANJE.

Inschrijven kan tm zondag 25 september, rond 28 september zullen we terugkoppelen.

[si-contact-form form=’16’]

Het Doel

Het doel van de RWT is om getalenteerde jeugd de mogelijkheid te bieden om met gelijkwaardige spelers van clubs uit de gehele regio en omgeving te trainen en zo, in combinatie met een uitdagend en gevarieerd trainingsprogramma en inzichten van verschillende tennistrainers, een betere tennisser te worden.

Een nieuwe uitdaging

Behoor jij tot de beste in je leeftijdscategorie? Dan kun je bij ons met leeftijdsgenoten trainen van hetzelfde- of zelfs een hoger niveau. Deze RWT brengt dus de sterkere jeugdspelers van verschillende tennisclubs bij elkaar. Je zult op deze manier meer uitgedaagd worden om tot een hoger niveau te komen.

Selectieprocedure

Potentiële deelnemers (jongens en meisjes) worden door ons uitgenodigd. Natuurlijk hebben wij gekeken naar de resultaten van de competitie en toernooien van de afgelopen jaren. Alleen zeer gemotiveerde spelers zullen worden uitgenodigd/toegelaten. Je mag alleen deelnemen aan de RWT dat als je op het moment van aanmelden van de RWT les volgt bij jouw club/tennisschool en dit ook blijft doen! Ook hebben wij jeugdbestuurders en trainers van de bij het OMNIBUS Jeugdcircuit aangesloten clubs uitgenodigd hun betere spelers te benaderen. Drie dagen na de inschrijfdatum maken we bekend wie we geplaatst hebben voor de RWT.

Hoe ziet het programma van de RWT eruit?

In de periode van oktober 2016 t/m maart 2017 zullen 12 trainingen van 1 of 1,5 uur worden verzorgd door 3 verschillende tennisscholen op Voorne Putten:

·       JustPlay.Tennis           Stefan Weeda

·       Tennis4You.net           Michel van der Meijden

·       Omnibus Tennis          Remco van Reek

De RWT zullen plaatsvinden op zaterdagochtend/begin middag op de banen van Sportcentrum Halfweg te Spijkenisse. We gaan trainen in 3 groepen van maximaal 16 personen op 4 banen met 2 trainers. We maken gebruik van moderne trainingsmiddelen, zoals ballenmachine, video-analyse, Bobalat PoP sensoren en Babolat Play rackets. De verschillende thema’s die we behandelen zullen altijd wedstrijdgericht zijn. Op deze manier is er extra focus voor de mentale vaardigheden van de spelers. Ook is er aandacht voor de fysieke aspecten.

De trainingstijden voor TennisKids ROOD en ORANJE zijn tussen 9.00 en 11.00 uur.

Bij TennisKids ROOD zullen we vanaf 8 kids met twee trainers de trainingen verzorgen.

Bij TennisKids ORANJE zullen we met 6 kids op één baan met één trainer de trainingen verzorgen. Indien we op twee banen trainen zijn er twee trainers aanwezig.

De trainingstijden voor TennisKids GROEN en 11 tm 18 jaar zijn tussen 11.00 en 14.00 uur.

Bij deze trainingen zijn altijd twee trainers aanwezig.

De trainingsdata:

8   |  29 oktober

5   |  19  |  26 november

10 december

7   |  14  |  28 januari

18 februari

4   |  25 maart

De kosten voor RWT (incl. baanhuur en trainingsmaterialen) bedragen:

voor TennisKids ROOD        tussen           € 85,00 en € 120,00 (afhankelijk aantal banen/trainers)

voor TennisKids ORANJE       tussen           € 135,00 en € 165,00 (afhankelijk aantal banen/trainers)

voor TennisKids GROEN en 11 tm 18 jaar   € 210,00

Wij hopen op veel positieve reacties en gaan graag (weer) met jullie aan de slag!

Drie dagen na de inschrijfdatum maken we bekend wie we geplaatst hebben voor de RWT.

Scroll naar boven