Tennisprogramma met lessen & 1 x per maand de Clubmiddag (piramide tennis en davisclub tennis)

Periode september 2020 – juni 2021

Tennisconnect maakt gebruik van het TOF Tennis programma…

We hebben naar aanleiding van best practices* gekozen voor een inclusief tennisprogramma. Zo hebben we dit seizoen ook de mogelijkheid om als jeugdlid voor privéles of een duo-les te kiezen. Proeflessen? Dit kan, drie maal gratis “proeven” in een geschikte groep.

*best practices zijn goede ervaringen van clubs en trainers gedeeld op de media van de KNLTB.

Combinaties van les- en trainingsopties is mogelijk en betaling kan in drie termijnen (15 september, 15 november en 15 januari). Het bedrag wordt vermeerderd met 3%. We beginnen in de week van 1 september 2020 en eindigen in de laatste week van juni 2021.

Instromen kan op elk moment zolang er ruimte is in de groepssamenstelling. De prijs is dan evenredig aan het restant van het aantal maanden tot en met juni 2021.

In samenwerking met BTV E’68 biedt Tennisconnect jeugd van 4 t/m 18 jaar een tennis totaal pakket.   

Tenniskids Blauw 4 tot 6 jarigen – (€ 160,00 voor 5 maanden) Er zijn 2 periodes van 5 maanden en twee maal per week les in teamverband. Speciaal voor de jongste jeugd is er Tenniskids Blauw. De kinderen gaan op reis en beleven een fictieve wereldtennisreis aan de hand van de reisverhalen van de vier TOF Tennis karakters Anna, Roos, Tom en Mats. Tenniskids blauw bestaat uit vier bestemmingen over de wereld waarbij op elk continent een thema is ontwikkeld. Vaardigheden in bewegen, racket en bal vaardigheden en tot slot spel vaardigheden worden in elke reis ontwikkeld. In deze eerste fase maken kinderen van 4 tot 6 jaar kennis met het tennisspel en de tennisclub, waarbij plezier centraal staat.

Spelers van 6 tm 9 jaar
dinsdag 17.30 – 18.20 uur
donderdag 15.50 – 16.40 uur

Tenniskids Rood (€ 330,00) – 2 maal per week 50 minuten les op max. 8 rode banen incl. Piramide Tennis tijdens de Clubmiddag.

Spelers van 8 tm 11 jaar
dinsdag 15.50 – 16.40 uur
vrijdag 15.50 – 16.40 uur

Tenniskids Oranje (€ 330,00) – 2 maal per week 50 minuten les op max. 4 oranje banen incl. Piramide Tennis tijdens de Clubmiddag.

Spelers van 10 tm 12 jaar
dinsdag 16.40 en 17.30 uur
vrijdag 16.40 en 17.30 uur

Tenniskids Groen (€ 330,00) – 2 maal per week 50 minuten les op max. 4 banen incl. DavisClub Tennis tijdens de Clubmiddag.

Jeugd in Geel Basis (€ 295,00) – 1 maal per week 50 minuten les op max. 2 banen incl. DavisClub Tennis tijdens de Clubmiddag.

Wedstrijdprogramma – € 595,00
1 x 50 minuten les in een kleine groep tot 6 spelers op 2 banen PLUS 1 x 80 minuten in een groep van 8 tot 16 spelers op max. 4 banen met 2 trainers incl. DavisClup Tennis tijdens de Clubmiddag.

TOF Tennis staat voor Tennis Ontwikkelings Fases en is een programma wat ondersteuning biedt voor spelers van 4 tm 18 jaar op de tennisclub op het gebied van ontwikkeling en behoud van jeugdspelers. TOF Tennis werkt samen met Tennis Only. Op elke spelerskaart staat een unieke code die een korting geeft van € 10,00 (bij besteding van € 39,00) zowel in de winkel als online.

Zichtbaar op de tennisclub zijn de TOF Tennisborden en de spelerskaarten van de Tenniskids.

Tenniskids is het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. 

Binnen Tenniskids: 

  • Spelen kinderen al heel snel wedstrijdjes
  • Spelen kinderen elke maand Piramide tennis of DavisClub tennis
  • Worden kinderen meteen opgenomen in een team
  • Leren kinderen op een leuke manier de juiste techniek
  • Ontwikkelen ze zich niet alleen met het racket maar in hun algehele coördinatie en sportbewustzijn
  • Kunnen kinderen gebruik maken van het racketpakket. Voor € 25,00 per jaar speel je met een geschikt juniorracket. Als het racket tussentijds niet meer voldoet, kun je deze kosteloos ruilen.

Wij gebruiken het TOF tennisbord om aan te geven in welke fase uw kind zich bevindt in het tenniskids programma. Op deze manier wordt duidelijk wanneer uw kind de overstap maakt naar de volgende kleur. 

Jeugd in geel 

Jeugd vanaf 11 jaar die met een gele bal speelt valt niet meer onder het Tenniskids programma. Voor deze groep hebben wij een wedstrijdprogramma van 2 keer per week les of een basis programma van 1 keer per week les. Beide in combinatie met DavisClub tennis tijdens de Clubmiddag op vrijdag. Het maandelijkse wedstrijdprogramma op BTV E’68. 

Let op: Tennisles is alleen mogelijk in combinatie met een geldig lidmaatschap van BTV E’68.

Inschrijven als lid van BTV E’68.

De serie tennislessen en selectietraining is gebaseerd op een gemiddelde van 30 lessen per seizoen (sept-juni). De periode september tm juni bestaat uit 40 weken.