Periode september 2022 – juni 2023

Tennisconnect maakt gebruik van het TOF Tennis programma.


Bij Tennisconnect Brielle hebben we een inclusief programma met lessen, trainingen en wedstrijd formats op ieder niveau waarbij we het sociale element niet uit het oog verliezen. Of je nu lekker in de buitenlucht wilt bewegen, je vrienden wil ontmoeten of competitief wil tennissen? Dit kan allemaal in ons tennisprogramma. De wedstrijden op de club worden door ons georganiseerd in de vorm van maandelijkse Clubmiddagen waarbij we sinds april 2020 werken met het XP scoringssysteem. Een wedstrijd format voor de jongste jeugd is bijvoorbeeld Piramide tennis en Speler Erger je Niet, Tenniskids rood (6-9 jaar) en oranje (8-11 jaar). Voor de wat oudere jeugd hebben we Davisclup tennis voor de Tenniskids in groen (10-12 jaar) en de spelers met een gele bal.

Om je optimaal te ontwikkelen leggen we de focus op de 4 belangrijkste algemene gedragskenmerken: Inzet, Respect, Challenge en FairPlay. Als ouders, bestuurders en trainers deze kenmerken herkennen, aanmoedigen en belonen, met TOF awards, zijn kinderen intrinsiek gemotiveerd. Zij hebben immers altijd invloed op hun inzet en gedrag. Als de spelers hun prestatie zoals hoe hard ze hebben gewerkt of hoe uitdagend ze hebben gespeeld los kunnen zien van de uitslag, gaan we de goede kant op in een best lange (tennis)reis.

Wil je tennis gratis proberen? Je kunt drie keer meedoen met een proefles in een voor jou geschikte groep.

Je kunt les opties met elkaar combineren. Betaling in drie termijnen is mogelijk waarbij het basisbedrag wordt vermeerderd met 3%. We beginnen in de week van 1 september 2022 en eindigen in de laatste week van juni 2023.

De serie tennislessen incl. Clubmiddagen is gebaseerd op een gemiddelde van 30 lessen per seizoen (sept-juni). De periode september t/m juni bestaat uit 38 weken.

Instromen kan op elk moment zolang er ruimte is in de groepssamenstelling. De prijs is dan evenredig aan het restant van het aantal resterende maanden.

In samenwerking met BTV E’68 biedt Tennisconnect Brielle de jeugd van 4 t/m 18 jaar een tennis totaal pakket.   

Let op: Tennisles is alleen mogelijk in combinatie met een geldig lidmaatschap van BTV E’68.

Inschrijven als lid van BTV E’68.


Lesrooster

Tenniskids Blauw 4 tot 6 jarigen – (€ 175,00 voor 5 maanden) Er zijn 2 periodes van 5 maanden en twee maal per week les in groepsverband. Speciaal voor de jongste jeugd is er Tenniskids Blauw. De kinderen gaan op reis en beleven een fictieve wereldtennisreis aan de hand van de reisverhalen van de vier TOF Tennis karakters Anna, Roos, Tom en Mats. Tenniskids blauw bestaat uit vier bestemmingen over de wereld waarbij op elk continent een thema is ontwikkeld. Vaardigheden in bewegen, racket en bal vaardigheden en tot slot spel vaardigheden worden in elke reis ontwikkeld. In deze eerste fase maken kinderen van 4 tot 6 jaar kennis met het tennisspel en de tennisclub, waarbij plezier hebben centraal staat. Na elke les krijgen de kids een aantekening op hun blauwe TOF Tenniskaart.

Spelers van 6 tm 9 jaar

Tenniskids Rood (€ 350,00) – 2 maal per week 50 minuten les op max. 8 rode banen incl. XP Tennis tijdens de Clubmiddag en TOF spelerskaart.

Spelers van 8 tm 11 jaar

Tenniskids Oranje (€ 350,00) – 2 maal per week 50 minuten les op max. 4 oranje banen incl. XP Tennis tijdens de Clubmiddag en TOF spelerskaart.

Spelers van 10 tm 12 jaar

Tenniskids Groen (€ 350,00) – 2 maal per week 50 minuten les op max. 4 banen incl. DavisClub Tennis tijdens de Clubmiddag en TOF spelerskaart.

Jeugd in Geel Basis (€ 295,00) – 1 maal per week 50 minuten les op max. 2 banen incl. DavisClub Tennis tijdens de Clubmiddag.

Wedstrijdprogramma – € 595,00
1 x 50 minuten les in een kleine groep
+ 1 x 80 minuten in een grotere groep op max. 4 banen met 2 trainers incl. DavisClup Tennis tijdens de Clubmiddag.


TOF Tennis

TOF Tennis staat voor Tennis Ontwikkelings Fases en is een programma wat ondersteuning biedt voor spelers van 4 tm 12 jaar op het gebied van ontwikkeling en behoud van jeugdspelers.

Zichtbaar op de tennisclub zijn de TOF Tennisborden en de spelerskaarten.

Wij gebruiken het TOF tennisbord om aan te geven in welke fase van ontwikkeling uw kind zich bevindt in het tennisprogramma en kinderen kunnen hiermee keuzes aangeven wat ze leuk of belangrijk vinden om te oefenen. Op deze manier worden de kinderen betrokken bij het leerproces en wordt duidelijk wanneer het kind de overstap maakt naar de volgende kleur.